Programul de masa

• Micul dejun: 8:00 AM
• Pranz: 13:00 PM
• Cina: 18:00 PM

Programul de vizite:

• Accesul liber zilnic intre orele 14.00 – 16.00

Vizitele sunt restricionate în afara orelor de mai sus.
Vizitele care se fac în afara acestui program, numai in cazuri speciale, pot fi stabilite cu personalul medical al sectiei (medicul sef de sectie, medicul curant, sau asistenta de salon).
În interesul securitatii, combaterii si prevenirii incendiilor si din cauza spatiului redus al sectiei, uneori vizitatorilor li se poate cere sa praseasca spitalul. Doar cel mult doua persoane pot vizita un pacient în acelai timp. Aceasta problema ramâne la decizia medicului sef al fiecarei sectii.
Copiii care îsi viziteaza rudele în spital trebuie sa fie însoiti si supravegheati tot timpul de catre un adult.
Vizitatorilor li se va cere sa plece imediat dupa ora 16.00 si numai prin holul principal de la intrare, astfel încât sa se permita personalului sa pregateasca pacienii pentru noapte.
Vizitatorilor si rudelor li se cere sa sprijine personalul pentru a se asigura ca toti vizitatorii pleaca în momentul în care li s-a cerut acest lucru.
Vizitatorilor li se cere sa ia la cunostinta regulile de igiena a mâinilor si sa accepte sfaturile personalului din spital în legtura cu protocolul de tinere sub control a infectiilor, ca de exemplu gastroenterita virala (sa poarte îmbracaminte de protectie pe care au primit-o de la dispecerat cand au intrat in spital, sa se spele pe mâini etc.). Daca sunteti racit, aveti gripa sau nu va simtiti bine, este indicat sa nu faceti vizite in spital.